måndag 15 november 2010

klibb och vänskap

Denna helg har jag vart mer social än vad som var tänkt, och har haft glädjen att träffa vänner som man inte sett på länge. Det är lustigt hur vissa människor fastnar i ens hjärtan, hur vissa karaktärer intresserar, och roar en.
I mitt sinne försöker jag vara öppen till alla sorters människor, och i min umgängeskrets finns en stor blandning av personligheter och stilar, precis som jag tycker det ska vara. Fördomarna finns där hos mig som hos alla människor, men jag blir oftast arg på mig själv och skäller ut mig i tanken när de tränger sig fram.
Värst är när ens fördommar slår in, då blir reaktionen "neeeej, säg inte att det är sant, jag vill att du ska bevisa mig fel"

I vilket fall så är det alltid trevligt och träffa gamla vänner, som man känner och vet hur det är, även om människor aldrig slutar överaska en.
Idag har jag jobbat nere i källaren, vi håller på och inreder ett kontor där jag bla ska ha ljusbordet så jag får mer plats i min ateljé, det börjar bli lite fullt där med all färg och skrivbord och andra diverse föremål. Hann nästan tapetsera klart idag, det är första gången jag tapetserar ett helt rum själv så det är klibbigt tapetklister över hela golvet, på bordet, på mig, och faktiskt också i taket, detta eviga klibb som aldrig verkar gå bort. snyggt blir det i alla fall, så imorgon blir det att flytta ner möbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar